Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / ΣΤΗΝ ELECTRONIX 2016!
ΣΤΗΝ ELECTRONIX 2016!

19/04/2016

Αγαπητοί συνεργάτες,

όλοι εμείς στην EDISION σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη σας στα stand της εταιρείας μας στην έκθεση ELECTRONIX 2016, η οποία διοργανώθηκε απο τις 15 εως τις 17 Απριλίου 2016.

Με προσέλευση πέρα απο κάθε προσδοκία, όλοι οι συνεργάτες και φίλοι της EDISION ενημερώθηκαν για νέα υλικά, συστήματα και εφαρμογές της TELEVES όπως μεταφορά RF μέσω οπτικής ίνας (και ζωντανή επίδειξη splicing με συσκευή TELEVES) σε επαγγελματικές και οικιακές εφαρμογές, IPTV, VoD, modular headend με πολλαπλές επιλογές σήματος εισόδου και κοινή έξοδο COFDM, CoaxData μεταφορά internet μέσω ομοαξονικού, αναμεταδότες gap-filler DVB-T/T2 σε DVB-T/T2 και αναμεταδότες ASI σε DVB-T/2 της TELEVES. Στα EDISION stands υπήρχαν και συστήματα συναγερμού Secvest και Hybrid CCTV της ABUS και βέβαια τεράστια ποικιλία απο ολοκαίνουρια μοντέλα DVB-T/T2, DVB-S/S2, COMBO και E2 LINUX δεκτών EDISION! Φυσικά, όλα τα παραπάνω συστήματα και συσκευές είχαν φυσική παρουσία και κανονική λειτουργία σε όλη την διάρκεια της έκθεση, προσφέροντας το επόμενο βήμα στους τομείς τεχνολογίας για κάθε ενδιαφερόμενο συνεργάτη.

Μετά απο την ενημέρωση κάθε επισκέπτη, σειρά είχε η φιλική συζήτηση με τα στελέχη της EDISION και με τον Area Manager της TELEVES κ. Alberto Lopez, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο συναντήσεων αλλά και στο μπάρ μας, με αναψυκτικά, κεράσματα και εκλεκτά κράσια της φημισμένης οινοπαραγωγού εταιρείας απο την Δράμα, ΚΤΗΜΑ ΝΙΚΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, τα οποία ήταν διαθέσιμα για κάθε επισκέπτη μας.

Σας ευχαριστούμε για κάθε συνεργασία και δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε την αιχμή της τεχνολογίας σε κάθε τομέα της, μαζί με την καλύτερη υποστήριξη, για το μέγιστο αποτέλεσμα της δουλειάς σας!

Βρεθείτε εκεί, μέσα απο τις φωτογραφίες που έχουμε για εσάς, με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!


Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...