Home
Αρχική >> Προφίλ / Προφίλ

Προφίλ


Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της EDISION ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ.

\"\"

Η EDISION ιδρύθηκε στη Γερμανία τον Απρίλιο του 2002, όπου και άρχισε να δραστηριοποιείται στον κλάδο κατασκευής και διάθεσης τηλεοπτικών δορυφορικών συστημάτων σε λιανική πώληση και σε δίκτυο καταστημάτων χονδρικής πώλησης. Τον Νοέμβριο του 2002 γίνεται ο αποκλειστικός διανομέας Free-X-TV για ολη την Ευρώπη ενώ τον Ιούνιο του 2003  παρουσιάζει τον πρώτο δέκτη EDISION (δικό της brand name) και το πλήρες φάσμα υλικών (Δέκτες, LNB, Καλώδια, Multiswitch, Modules).

Τον Μάρτιο του 2004 η μετακόμιση σε μεγάλες αποθήκες και η αποκλειστικά χονδρική πώληση των ονομάτων EDISION, EMME ESSE, Free-X-TV, θέτουν τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.


Η ιδιαίτερα επιτυχημένη και ισχυρή εμπορική παρουσία στην Γερμανική αγορά, εξελίχθηκε με γοργούς ρυθμούς σε επιτυχημένη εμπορική συνεργασία με πολλά καταστήματα συνεργατών Χονδρικής στην Ευρωπαϊκή αγορά, η οποία θεωρείται από τις πιο απαιτητικές παγκοσμίως, όσον αφορά την καταναλωτική συνείδηση.

\"\"

Ως εξέλιξη της μέχρι τότε επιτυχημένης πορείας και πλέον διαθέτοντας την απαιτούμενη πείρα και τεχνογνωσία, τον Ιούνιο του2008 δημιουργήθηκε η EDISION ΕΛΛΑΣ ΕΠΕμε αποθήκες στην ΕΛΛΑΔΑ στο 23χλμ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, αποκλειστικά για χονδρικη πώληση των υλικών EDISION και EMME ESSE.\"\"

Τον Αύγουστο του 2010, μετακομίζει σε νέες Κεντρικές εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο και έκτοτε η Ελληνική αγορά, με τις τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές, διαθέτει μια εταιρεία προσανατολισμένη στην άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών της σε τηλεοπτικά συστήματα.


Η επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται καθως τον Ιανουάριο του 2013 εδραιώνεται η συνεργασία με την TELEVES Ισπανίας με επιλογή της EDISION ως Διανομέα υλικών TELEVES, για την Ελλάδα.Σταθερή αξία των προϊόντων της EDISION αποτελεί το \"MORE FEATURES - BETTER PRICES\" το οποίο πλαισιώνεται από το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό και υποστηρίζεται βάσει των αρχών που διέπουν την λειτουργία της εταιρείας, πάντοτε με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας.


\"\"

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Διακεκριμένα και ελεγμένα, πάντα στην κατηγορία των τεχνολογικά πρωτοποριακών ψηφιακών προϊόντων τηλεόρασης, με εγγύηση και υποστήριξη EDISION .
\"\"

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Αυξάνουμε και βελτιστοποιούμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, εισάγοντας τεχνολογικές καινοτομίες ώστε να είναι άκρως ανταγωνιστικά και να καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις νεότερες τάσεις στην ψηφιακή τηλεόραση και με παγκόσμιες συνεργασίες με εταιρείες που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξή της π.χ. η πιστοποίηση δεκτών μας από μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς όπως DIGEA, ΟΠΑΠ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ.ά.


\"\"

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα και ταχύτερα τμήματα service, κρατάμε τις τιμές χαμηλές και επιπλέον πέρα από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση που παρέχεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες συνεργάτες μας, δημιουργήσαμε μια οργανωμένη ιστοσελίδα Β2Βμόνο για επαγγελματίες και μια ιστοσελίδα διαθέσιμη σε οποιονδήποτε χρήστη, στην οποία μπορεί να βρει πληροφορίες υποστήριξης των υλικών, επιπλέον εξειδικευμένη τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη ( HOTLINE ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ), καθώς και το δίκτυο συνεργατών μας.


\"\"ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ-ΛΙΑΝΙΚΗΣ: Προσπαθώντας πάντα να προχωράμε μπροστά, ορίζοντας τις εξελίξεις του κλάδου μας και έχοντας πάνω από όλα ως γνώμονα την καλύτερη δυνατή και αμεσότερη εξυπηρέτηση σας, δημιουργήσαμε το υποκατάστημα μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Παύλου Μελά 10. Η έκθεση του καταστήματος έχει κατασκευαστεί με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές και με «ζωντανά» υλικά τα οποία μπορείτε να δείτε ή και να δειγματίσετε ακόμα και εσείς οι ίδιοι στους πελάτες σας. Με όλα τα υλικά να βρίσκονται σε λειτουργία, από παρελκόμενα μέχρι και επαγγελματικές συσκευές, σε ένα χώρο που έχει δημιουργηθεί για να καλύπτει επαγγελματικά αλλά και πρακτικά κάθε σας ανάγκη, έχετε όλα τα ¨εργαλεία¨ που θα χρειαστείτε για να πείσετε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σας.
...η κοινή επιτυχημένη πορεία με τους επαγγελματίες συνεργάτες μας και με όλους όσους μας εμπιστεύονται με την επιλογή τους στα προϊόντα μας, συνεχίζεται!

Η ΕΝΤΗΣΙΟΝ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε. ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑ
TÜV HELLAS (TÜV NORD) A.E. ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2008

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2012
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2013
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2014

Εγγραφείτε στην Mailing List
development by www.netwerk.gr
close
loading...