3038 ΠΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ 180
Κωδικός είδους:
12-43-0106
  • Κατασκευαστής:
    TELEVES
  • Barcode:
    8424450136492
  • Τεμάχια ανα συσκευασία:
    1
  • Καθαρό Βάρος:
    2.46 kg
  • Μεικτό Βάρος:
    2.51 kg
  • Το προϊόν καταχωρήθηκε στις:
    01-11-2017
  • Το προϊόν καταργήθηκε:
    20-02-2023

H ΒΑΣΗ ΒΙΔΩΜΑΤΟΣ 3038 προορίζεται για εγκατάσταση πυλώνα σειράς 180 της TELEVES, σύμφωνα με τις οδηγίες στα αρχεία της σελίδας, στην κατηγορία MANUAL. Το τμήμα είναι κατασκευασμένο βάσει μιας νέας αρχής σχεδιασμού και κατασκευής η οποία συμβάλλει στην βελτιστοποίηση της στρεπτικής ακαμψίας. Τα επιτευγματα του μηχανολογικού τμήματος της TELEVES διαθέτουν συστήματα που παρέχουν στον επαγγελματία εγκαταστάτη ευκολία χειρισμού και τοποθέτησης των πυλώνων καθώς επίσης και μεγαλύτερη αντοχή της κατασκευής στα διαφορετικά ύψη, χάρη στη νέα διάταξη των στοιχείων του χωροδικτυώματος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Αν η τοποθέτηση πρόκειται να γίνει σε οροφή ή σε άλλο σημείο κτιρίου, έιναι απαράιτητη η συνδρομή του υπεύθυνου μηχανικού του κτιρίου, προκειμένου να παρέχει πληροφορίες για την μηχανική αντοχή του σημείου στερέωσης και των σημείων αγκύρωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγκατάσταση πυλώνων απαιτεί υπολογισμούς και υλοποίηση απο εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι αναλαμβάνουν και την ευθύνη της εγκατάστασης. Οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα τους και στα σχετικά φυλλάδια είναι καθαρά πληροφοριακές και τα δεδομένα που περιέχονται δέν επηρεάζουν την ευθύνη του κατασκευαστή ή οποία αφορά αυστηρά και μόνο την κατασκευή των μεταλλικών στοιχείων, με την προϋπόθεση οτι γίνεται η ενδεδειγμένη χρήση τους. Είναι απαράιτητο να γίνει εξειδικευμένη μελέτη του σημείου τοποθέτησης πυλώνα και να καθοριστούν τα ακριβή φορτία και υπολογισμοί των θεμελίων σε συνδυασμό με την σχετική γεωτεχνική μελέτη. Η συναρμολόγηση και τοποθέτηση των πυλώνων πρέπει να γίνει μόνο απο εξειδικευμένο προσωπικό και εξειδικευμένο στην αναρρίχηση, με χρήση όλων των μέσων σωματικής προστασίας γαι εργασία σε ύψος και κάθετη επιφάνεια. Σας υπενθυμίζουμε οτι η διεθνής νομοθεσία απαιτεί εξοπλισμό ασφαλείας αναρριχητη για εργασία σε ύψος τριών [3] μέτρων και άνω. Η εφαρμογή και χρήση τμημάτων πυλώνα TELEVES με μή-TELEVES υλικά ενδέχεται να προκαλέσει αποτυχία της εφαρμογής και σωματικό τραυματισμό. Η TELEVES και η EDISION δέν ευθύνονται για μή ενδεδειγμένη ή μή προβλεπόμενη χρήση των προϊόντων αυτών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

- Υλικό: Ατσάλι F626 (S 235), 8 χιλιοστά πάχος πλάκας.
- ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΠΥΛΩΝΑ ΣΕΙΡΑΣ 180: 26,50 μέτρα.
- Με νέα δομή κατασκευής η οποία αυξάνει την σταθερότητα και την στρεπτική ακαμψία.
- Κατασκευασμένο απο ατσάλι, με επίστρωση δι-χρωμίου, ψευδάργυρου και RPR.
- Νέο σύστημα προσαρμογής το οποίο διευκολύνει την σύνδεση των στοιχείων.
- Κατασκευασμένο με νεό μικρομετρικό σύστημα.
- Εγγύηση: 2 έτη

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...