Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / EDISION HDMI Modulator 3in1. ΝΕΟ EDISION MODULATOR με ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ 3 ΣΗΜΑΤΩΝ DVB-C, DVB-T MPEG4 ή ISDB-T.
EDISION HDMI Modulator 3in1. ΝΕΟ EDISION MODULATOR με ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ 3 ΣΗΜΑΤΩΝ DVB-C, DVB-T MPEG4 ή ISDB-T.

12/01/2021

EDISION HDMI Modulator 3in1. Άμεσα διαθέσιμο στο Β2Β της EDISION, φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία των modulators, καθώς για πρώτη φορά διαμορφώνει και παράγει επιλογή από ΤΡΙΑ (3) επιλεγόμενα σήματα εξόδου DVB-C (Καλωδιακό), DVB-T MPEG4 (Επίγειο Ψηφιακό) ή ISDB-T.

Με 3 επιλεγόμενα σήματα με έως Full HD ανάλυση (Cable DVB-C, Digital Terrestrial DVB-T ή ISDB-T), ανάλογα με το σήμα της εγκατάστασης, και είσοδο από μία οποιαδήποτε πηγή HDMI, το EDISION HDMI Modulator 3in1 με χαρακτηριστικά χαμηλή τιμή είναι ο διαμορφωτής που θα λύσει τα χέρια κάθε επαγγελματία και σε εγκαταστάσεις με διαφορετικά σήματα.

Φυσικά, σας προσφέρει υψηλή ανάλυση εξόδου έως Full High Definition 1080p@30FPS, ενώ ο συνδυασμός οθόνης LED 4 ψηφίων με 6 πλήκτρα και πανεύκολης PLUG & PLAY εγκατάστασης με 50 επιλέξιμα IDs θα χαρίσει σε κάθε τεχνικό την απόλυτη ευκολία που αναζητά για καθοριστική λύση στην έως Full HD Διανομή σήματος σε Μπαρ, Κλαμπ, Γραφεία, συνεδριακά κέντρα και κατοικίες. Η επανάσταση στα modulators έφτασε και τώρα είστε ένα κλικ πιο κοντά.

Δείτε περισσότερα με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...