Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / EDISION HDMI Modulator Xtend. ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ MODULATOR με HDMI LOOP, RF IN και IR OVER COAX!
EDISION HDMI Modulator Xtend. ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ MODULATOR με HDMI LOOP, RF IN και IR OVER COAX!

27/08/2019

Η νέα προηγμένη πρόταση ψηφιακού modulator απο την EDISION, είναι το ολοκαίνουριο EDISION HDMI Modulator Xtend! Τα χαρακτηριστικά του που ξεχωρίζουν καθώς είναι πλέον διαθέσιμα σε μία συσκευή, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

  • Κατασκευή τύπου δέκτη η οποία επιτρέπει καί την οριζόντια τοποθέτηση.
  • ΕΞΟΔΟ HDMI-loop, για απεικόνιση της πηγής HDMI σε μιά τηλεόραση στο σημείο του modulator.
  • RF-in ΕΙΣΟΔΟ μίξης σημάτων.
  • ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ IR, μέσω ομοαξονικού καλωδίου, για την μεταφορά σήματος/εντολών τηλεχειριστηρίου, απο το σημείο θέασης προς μιά συσκευή στο σημείο του modulator.
Στα σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά του EDISION HDMI Modulator Xtend, περιλαμβάνονται επίσης η δυνατότητα παραγωγής DVB-T MPEG4 σήματος έως και FULL HIGH DEFINITION 1080p@30FPS, και τα 50 ΕΤΟΙΜΑ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ID, για πολύ εύκολο προγραμματισμό, όταν έχουμε πάνω απο μία συσκευή στην ίδια εγκατάσταση. Η ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας είναι στα ίδια κορυφαία επίπεδα όπως και τα άλλα μοντέλα ψηφιακών διαμορφωτών της EDISION, προσφέροντας όλες τις επιπλέον δυνατότητες για ακόμα ευκολότερη ενσωμάτωση τους σε κάθε διάταξη εγκατάστασης αλλά και κάλυψης των απαιτήσεων της κάθε εξατομικευμένης εφαρμογής.

Δείτε περισσότερα, με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία.
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...