Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / EDISION PING T2/C. Νέος και πρωτοποριακός EDISION αποκωδικοποιητής για Επίγειο Ψηφιακό DVB-T/Τ2 και Καλωδιακό DVB-C τηλεοπτικό σήμα
EDISION PING T2/C. Νέος και πρωτοποριακός EDISION αποκωδικοποιητής για Επίγειο Ψηφιακό DVB-T/Τ2 και Καλωδιακό DVB-C τηλεοπτικό σήμα

03/12/2021

EDISION PING T2/C. Νέος και πρωτοποριακός EDISION αποκωδικοποιητής για Επίγειο Ψηφιακό DVB-T & Τ2 και Καλωδιακό DVB-C τηλεοπτικό σήμα, Full High Definition H265 HEVC 10 Bit , αλλά και πολλά περισσότερα.

Άμεσα διαθέσιμος στο Β2Β της EDISION, με σύγχρονο σχεδιασμό, χάρη στις αναβαθμισμένες κατασκευαστικές διαδικασίες και με νέα αισθητική στη μπροστινή πλευρά, με οθόνη και πλήκτρα 5 λειτουργιών σε κυκλική διάταξη.

Επιπλέον, ο νέος επεξεργαστής και τα στοιχεία κατασκευής, σας παρέχουν μιά συνολικά ολοκληρωμένη και κορυφαία εμπειρία θέασης και χρήσης.

Ο PING T2/C, Επιγειος Ψηφιακός και Καλωδιακός δέκτης H265 HEVC 10 Bit, υποστηρίζει και τις εξής δημοφιλείς και αγαπητές εφαρμογές:

YouTube, Stalker TV, Xtream, WebTV, Shoutcast, Dailymotion, Καιρός και Online αναβάθμιση λογισμικού, καλωδιακά μέσω της ενσωματωμένης θύρας RJ45 10/100 Mbps ή ασύρματα, με χρήση του επιπλέον είδους κεραία USB WiFi EDI-Mega.

Τα πλεονεκτήματα του δεν σταματούν εδώ, καθώς διαθέτει και Media Player λειτουργίες και PVR, εύκολα υποστηριζόμενα από τις δύο (2) θύρες USB 2.0 και συμπληρώνονται από το ενσωματωμένο Card Reader.

Είναι σχεδιασμένος με εξαιρετική έμφαση στην ευκολία χρήσης, καθώς συνοδεύεται με το αναβαθμισμένο, εργονομικό και φιλικό στην χρήση, 2σε1 τηλεχειριστήριο EDI-RCU 3 Learn, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα λειτουργίας του δέκτη και έως και 4 λειτουργιών TV LG/SAMSUNG* ή ελεύθερα προγραμματιζόμενων.

Στην ολοκαίνουρια πρόσοψη, βρίσκουμε την ευανάγνωστη 4-ψηφια οθόνη LED και τα πλήκτρα 5 λειτουργιών σε κυκλική διάταξη, χαρακτηριστικά τα οποία ενισχύουν την συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης και χρήσης, για κάθε καθημερινό αλλά και απαιτητικό χρήστη του δέκτη.

Με όλα αυτά τα κορυφαία, αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και την υποστήριξη απο την EDISION, ο PING T2/C είναι έτοιμος να γίνει ακόμα μία αναβαθμισμένη επιλογή τηλεοπτικού σας φίλου!

Δείτε περισσότερα, με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία.
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...