Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ TELEVES ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ κ.α.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ TELEVES ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ κ.α.

27/03/2014

Αγαπητοί συνεργάτες,

Έχει αρχίσει και συνεχίζεται στην χώρα μας η εποχή της μετάβασης στο επίγειο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα.

Στις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ εγκαταστάσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία συχνά οι επαγγελματίες συνεργάτες ακολουθούν μονόδρομες επιλογές είτε λόγω κοστολογίου, είτε από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, πολλές φορές προσπαθώντας να καλύψουν τις απαιτήσεις σύμφωνα με τα ζητούμενα από τον τελικό καταναλωτή/πελάτη λιανικής, είς βάρος της τεχνικά άρτιας εγκατάστασης και ολοκληρωμένης επαγγελματικής εφαρμογής.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι υπάρχουσες επαγγελματικές εγκαταστάσεις χρειάζονται αναβάθμιση ή/και εξ΄ολοκλήρου νέα εγκατάσταση, προκειμένου να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα αλλά και τις ιδιαιτερότητες του επίγειου ψηφιακού σήματος.

Η EDISION, πάντα πρωτοπόρος στον χώρο του δορυφορικού και επίγειου τηλεοπτικού σήματος προσφέρει πλήρη γκάμα επαγγελματικών υλικών και συσκευών TELEVES, διαθέτοντας σάς λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε τεχνική και οικονομική απαίτηση.

Ακόμα σημαντικότερο, έχετε πλήρη τεχνική υποστήριξη στις επαγγελματικές σας MODULAR HEADEND εγκαταστάσεις καθώς προσφέρουμε συναρμολογημένη σε RACK, κυτίο ή βάση και συντονισμένη την επαγγελματική εφαρμογή που απαιτείται στην εγκατάσταση σας, φυσικά χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση. Επιπλέον, το τεχνικό τμήμα της EDISION είναι σε θέση να σας ενημερώσει πλήρως για όλες τις παραμέτρους της εφαρμογής και να τις ενσωματώσει στην τελική σας εγκατάσταση, δίνοντας το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και σας ζητάει ο πελάτης σας.

Τα EDISION/TELEVES «πακέτα», για επίγεια ή/και δορυφορικά κανάλια, με επιλογές ως προς το σήμα ΕΙΣΟΔΟΥ - ΕΞΟΔΟΥ, περιλαμβάνουν τις παρακάτω κύριες κατηγορίες:

  1. Επίγειο Ψηφιακό με μεταλλαγη και αναγέννηση και έξοδος σε Επίγειο Ψηφιακό, για την διόρθωση της λήψης και την άριστη ποιότητα και στάθμη του προς διανομή σήματος.

  2. Απλή μεταλλαγή και ενίσχυση Αναλογικού ή Ψηφιακού καναλιού, για την διόρθωση της λήψης και την άριστη ποιότητα και στάθμη του προς διανομή σήματος.

  3. Δορυφορικο SD/HD σε Επίγειο Ψηφιακό [Transport Stream με/χωρις C.I. , MUX με CI, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Digea στις 3 μοίρες ]
  4. 2x QPSK σε PAL Stereo CI με ενσωματωμένο Prof CAM
  5. Audio/Video σε STEREO Αναλογικό PAL
  6. Ενσωματωμένη δυνατότητα τοπικής διαχείρησης μέσω προγραμματιστη ή/και Η/Υ (με επιπλεον το T-Suite)
  7. Επιλογή προσθήκης module LAN/INTERNET ή και GSM/GPRS διαχέιρησης στην αρχική εγκατάσταση ή ως μελλοντική επέκταση.
  8. Πολλοί επιπλέον συνδυασμοί, με επιλογή απο το Β2Β ή απλά επικοινωνώντας μαζί μας.



Φυσικά, τα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ συστήματα της TELEVES στις κατηγορίες BUNDLES και HEADEND της EDISION περιλαμβάνουν τον κατάλληλο συνδυασμό κωδικών είδους και ποσότητας, απαλλάσσοντας σας από την καθυστέρηση των πολλαπλών συνδυασμών υλικών προκειμένου να έχετε το αποδοτικό και σίγουρο αποτέλεσμα που θέλετε.

Παράλληλα, ανεξάρτητα από την αρχική επιλογή ως προς τον αριθμό και το είδος των καναλιών, έχουν πλήρη ευελιξία μελλοντικής επέκτασης, με όποιον μεταξύ τους συνδυασμό απαιτεί η εγκατάσταση, εξασφαλίζοντας συνεχή αποδοτική επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ εγκαταστάτη και πελάτη δημιουργώντας μια σχέση επαγγελματικής εμπιστοσύνης και συνεχούς ανάπτυξης.





Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...