Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / NEO! EDISION HDMI Μodulator Lite!
NEO! EDISION HDMI Μodulator Lite!

11/10/2017

EDISION HDMI Μodulator Lite! Νέο και ολοκαίνουριο μοντέλο της σειράς EDISION HDMI Modulator, με όλα τα τεχνικά πλεονεκτήματα και την αξιοπιστία του πολύ αγαπητού στον τεχνικό κόσμο και στους καταναλωτές, EDISION HDMI MODULATOR, εδώ και χρόνια.

To EDISION HDMI Μodulator Lite έρχεται διαθέσιμο σε πιό compact διαστάσεις (14,7 x 10,5 x 2,8 εκατοστα), διαθέτει 4-digit LED display και πλήκτρα επιλογών και ρυθμίσεων στην μπροστινή πλευρά μαζί με έξοδο RF-out, HDMI-in και θύρα USB στην πάνω πλευρά. Το νέο πλεονέκτημα του όμως είναι οτι ενώ έχει επίσης διαθέσιμη την λειτουργία DATA CONFIG, επιπλέον την ενσωματώνει και στις επιλογές του μενού! Τώρα πλέον, ακόμα πιο γρήγορα και απλά, μπορείτε να επιλέξετε έτοιμες ρυθμίσεις με την λειτουργία FAST PRE-CONFIG (με 50 ΕΤΟΙΜΑ, ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ID) όταν έχετε πάνω απο 1 EDISION HDMI Modulator Lite στην ίδια εγκατάσταση!

Η ρύθμιση λειτουργίας είναι ακόμα ευκολότερη για τον καθένα, καθώς η επιλογή καναλιού εξόδου και ID γίνεται με δύο κινήσεις, μέσα απο το μενού! Αμέσως μετά, η μονάδα είναι έτοιμη για να παρέχει MPEG4 ΕΠΙΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ σήμα DVB-T, έως FULL HIGH DEFINITION 1080p, με επιλογή εξόδου σε μπάντα VHF ή UHF.

Η ποιότητα σήματος στην έξοδο του είναι το ίδιο εξαιρετική με το άλλο γνωστό modulator της EDISION, ενώ η απόδοση και η αξιοπιστία του σε κάθε διάταξη και διανομή εγκατάστασης είναι επίσης στα ίδια κορυφαία επίπεδα. Φυσικά, ως προϊόν εξέλιξης και κατασκευής EDISION, συνοδεύεται και απο την φημισμένη, υψηλής ποιότητας υποστήριξη EDISION σε κάθε επίπεδο!

Δείτε περισσότερα με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...