Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / ΟΙ ΦΑΚΟΙ MAGLITE ΣΤΗΝ EDISION. ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ MAG INSTRUMENT Inc.
ΟΙ ΦΑΚΟΙ MAGLITE ΣΤΗΝ EDISION. ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ MAG INSTRUMENT Inc.

08/05/2020

Η διεθνούς φήμης εταιρεία MAG INSTRUMENT Inc., επέλεξε την EDISION για την αντιπροσώπευση των φημισμένων φακών MAGLITE. H EDISION αντιπροσωπεύει πλέον στην Ελλάδα και την Κύπρο, την εταιρεία MAG INSTRUMENT Inc., προσφέροντας σας την απαράμιλλη ποιότητα και αξιοπιστία των φακών MAGLITE της Αμερικάνικης εταιρείας, σε μια τεράστια γκάμα μοντέλων, για να επιλέξετε από ένα ευρύτατο φάσμα τεχνικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων.

Οι φακοί MAGLITE (η/και Mag-Lite), είναι εξαιρετικά και ολοκληρωμένα ποιοτικά εργαλεία φωτισμού, και κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες από την MAG INSTRUMENT Inc, η οποία εδρεύει στο Οντάριο της Καλιφόρνιας, στις Η.Π.Α.. Η ίδρυση της εταιρείας έγινε από τον κ. Anthony Maglica, το 1955, ενώ στα αρχικά στάδια της λειτουργίας της, η MAG INSTRUMENT Inc δραστηριοποιούνταν στην κατασκευή μηχανικών τμημάτων ακριβείας, για στρατιωτικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η μηχανολογική αρτιότητα, η αξιοπιστία και η σταθερά υψηλή απόδοση της εταιρείας, οδήγησε στην κατασκευή των φακών MAGLITE το 1979. Πολύ γρήγορα, με αρχή από τα σώματα ασφαλείας, την πυροσβεστική και τους μηχανικούς, οι φακοί κατασκευασμένοι από κράμα αεροπορικού αλουμινίου, έγιναν πασίγνωστοι και απαραίτητοι σε κάθε επαγγελματία και κάθε απαιτητικό χρήστη, γεγονός που τους κατέστησε θρύλους του κλασσικού βιομηχανικού σχεδιασμού.

Τα προϊόντα της εταιρείας, γνωστά και ως Λειτουργικά Έργα Τέχνης, έχουν τιμηθεί από το Ιαπωνικό Ινστιτούτο Σχεδιασμού και από το Μουσείο Εφαρμοσμένης Τέχνης στην Γερμανία.

Με εγκαταστάσεις στο Οντάριο της Καλιφόρνιας, από το 1982, η MAG INSTRUMENT Inc. έχει πλέον εκατοντάδες εργαζόμενους, σε χώρους 65.000 τ.μ. όπου στεγάζονται το εργοστάσιο, τα γραφεία και το κυρίως διαμετακομιστικό κέντρο.

Αυτή η συνεχιζόμενη και πολύπλευρη δυναμική η οποία πλαισιώνει την ολοκληρωμένη ποιότητα των φακών MAGLITE, συνδυάζεται με την γνώση, τον επαγγελματισμό και την υποστήριξη της EDISION προς τους συνεργάτες της, για να σας προσφέρει μια συνολικά κορυφαία συνεργασία, αντάξια του κάθε επαγγελματία αλλά και απαιτητικού χρήστη ο οποίος επιλέγει φακό MAGLITE.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία.
news image

Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...