Home
Αρχική >> About EDISION / Τα νέα μας / EDISION MULTI-FINDER! Νέο και Πρωτοποριακό όλα-σε-ένα ηλεκτρονικό όργανο μετρήσεων και δοκιμών!
EDISION MULTI-FINDER! Νέο και Πρωτοποριακό όλα-σε-ένα ηλεκτρονικό όργανο μετρήσεων και δοκιμών!

01/02/2018

EDISION MULTI-FINDER, νέο και πρωτοποριακό, όλα-σε-ένα, ηλεκτρονικό όργανο μετρήσεων και δοκιμών, για εγκαταστάσεις τηλεοπτικών συστημάτων (Δορυφορικού και Επίγειου Ψηφιακού σήματος) αλλά και για εγκαταστάσεις CCTV!

Το MULTI-FINDER παρέχει μέτρηση Δορυφορικού, Επίγειου Ψηφιακού και Καλωδιακού τηλεοπτικού σήματος και έχει και ενσωματωμένο CCTV Tester! «Διαβάζει» HEVC Η.265 στο TV tuner και διαθέτει: Αναλυτή Φάσματος, Constellation, έξοδο τροφοδοσίας προς LNB και Επίγεια Κεραία για δοκιμές κεραιών TELEVES DAT-45/75 B.O.S.S., ενισχυτών ιστού, προενισχυτών και ενεργών διπόλων, 6000 κανάλια μνήμη και λίστα Αγαπημένων.

Για τις CCTV εγκαταστάσεις σας, δίνει εικόνα από σήμα καμερών AHD, TVI, CVI, CVBS με είσοδο BNC και AV, ενώ παρέχει και DC τροφοδοσία καμερών, RS485 για PTZ, BNC και HDMI & AV εξόδους για εικόνα/δοκιμή σε ανεξάρτητη οθόνη, HDMI & AV εισόδους για δοκιμή δεκτών και συσκευών Audio/Video!

Τα πλούσια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν επίσης: έγχρωμη οθόνη LCD 7'', αποσπώμενη μπαταρία Λιθίου 6300mAh, USB WiFi σύνδεση για YouTube, RSS, Καιρό, WEB-TV ενώ είναι και αναβαθμίσιμο μέσω USB & HTTP.

Φυσικά, ως προϊόν EDISION, σας δίνει πάντα κάτι παραπάνω έχοντας μέσα στην εργοστασιακή του συσκευασία χωρίς επιπλέον χρεώση: Θήκη προστασίας, Τσάντα μεταφοράς, Τηλεχειριστήριο, Φορτιστή αυτοκινήτου, Καλώδιο Jack-AV, Jack-RS232, BNC-BNC, DC αντάπτορα, εγχειρίδιο χρήσης και τροφοδοτικό!

Όλα αυτά, με την εγγύηση και την αξιοπιστία υποστήριξης της EDISION σας δίνουν το οικονομικό αλλά πλήρες εργαλείο που θέλατε για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα που αξίζει η δουλειά σας!

Δείτε περισσότερα με κλίκ στην παρακάτω φωτογραφία!
news image



Payment Icons
development by www.netwerk.gr
close
loading...